Dr. Zborovszky-Suda Orsolya

Szakterület

  • Life coach

Speciális szakterületek

Érzelmi intelligencia coaching, karrier coaching, párkapcsolati coaching, szülő-kamasz coaching, családi coaching

Szolgáltatási terület

  • Pest

Ajánlások

  • Ha olyan magánéleti problémád van, melyből nem találod a kiutat, de szeretnél rajta változtatni, jó szívvel ajánlok egy szakembert, aki segíthet Neked ebben. 🙂 Zborovszky-Suda Zsolt

Rövid bemutatkozás

Eredeti szakmámat tekintve jogász vagyok; büntetőjogi pályafutásom alkalmat teremtett arra, hogy emberekkel foglalkozzam, ráébredtem ugyanakkor, hogy ezt egészen másképp szeretném gyakorolni. Egyre erősödő személyes, belső motivációm, valamint élet- és munkatapasztalataim mind a coaching irányába tereltek, mely által megtaláltam valódi hivatásomat.

Az emberekkel való kapcsolatomat a ráhangolódás, együttérzés, bizalom és őszinteség jellemzi, legyen az akár magánjellegű, akár a klienseimmel való kapcsolat. Számomra kiemelkedően fontos cél, hogy segíthessek azoknak, akiknek erre szükségük van; ez, és az emberi történetek iránti kíváncsiság motivál folyamatosan abban, hogy a coachinggal, mint hivatással foglalkozzam. Örömmel tölt el, ha hozzásegíthetem klienseimet a fejlődéshez, a sikerekhez, önmagukkal és környezetükkel kapcsolatos új és felemelő élmények átéléséhez, illetve ha látom, mire képes az, aki úgy dönt, kezébe veszi saját életének irányítását. Hiszem és tapasztalom, hogy a coaching kifogyhatatlan eszköztárának segítségével csodálatos eredmények érhetőek el az élet számos területén.

Proaktív Life Coach képesítésemet a Pro Bona Coaching & Training Centerben szereztem meg, tagja vagyok továbbá a Proaktív Coaching Csoportnak és az IAC (International Association of Coaching) Magyar Tagozatának.

Elérhetőségek

  • Email: doktorsi.86@gmail.com
  • Telefon: +36202502835
  • Weboldal: https://www.facebook.com/zborovszkysudacoaching/
  • Iroda: 1095 Budapest, Mester utca 34.

Vállal-e online coachingot

Nem