Gallasy Katalin

Szakterület

  • Business coach
  • Life coach

Speciális szakterületek

Business coaching, RED Coaching, érzelmi intelligencia-fejlesztés, delegálás, asszertivitás, konfliktuskezelés, stresszkezelés, időgazdálkodás, munka-magánélet egyensúly, önismeret-fejlesztés, önbizalom-növelés, karriertervezés, burn out, karrierváltás, önérdek-érvényesítés, énvédelmi technikák. Alkalmazott módszerek: DIADAL, kérdezéstechnika, Üres szék, Szerepcsere, Gestalt, Tranzakció-analízis, NLP, Vision Board, Provokatív coaching. Shadow coachingban a résztvevő megfigyelés módszerének alkalmazása.

Szolgáltatási terület

  • Pest

Ajánlások

  • „A coaching foglalkozást rendkívül hasznosnak ítéltem, mivel sok meglévő problémára teljesen más szemszögből világított rá. Katalin figyelmesen meghallgatta a meglévő problémákat és a gyakorlatok során igyekezett ezen problémák kezelésére fókuszálni. A kérdezéstechnika alkalmazásával segített a problémákat, konfliktusokat más szemszögből megközelíteni, ami nagyban segítségemre van abban, hogy a kialakuló konfliktusokat sokkal jobban, eredményesebben tudjam kezelni. Nagyon nagy segítséget nyújtott a gyermekemmel fennálló konfliktusok megértésében és kezelésében, hiszen teljesen más megközelítést használt, saját életéből vett példákon keresztül is segített megértenem és elfogadnom a másik személy, jelen esetben a gyerekem gondolkodásmódját, motivációit. Őszintén megosztott velem a saját életéből vett valós helyzeteket, melyek segítségével sokat változtam az egyes problémák megközelítése területén és ennek következtében a másik fél elfogadása, motivációjának megértése területén is sokat javultam. Katalin mindig rugalmasan kezelte a foglalkozásokat, mindig alkalmazkodott az éppen aktuális helyzetekhez és maximálisan megpróbált segítségemre lenni. Köszönettel tartozom Katalinnak őszinteségéért, felkészültségéért, megértéséért.” K. Csilla, középvezető K. Csilla

Fontosabb referenciák

Rövid bemutatkozás

MAGAMRÓL:
Business Coach és RED Coach vagyok egy szervezetfejlesztéssel, vezetésfejlesztéssel foglalkozó tanácsadó cégnél, a Serendo Consulting Kft.nél.

Fontos számomra a tolerancia, elfogadás, a másik ember személyiségének, problémájának a tisztelete. Hiszem, hogy köztem és a beszélgetőtárs (kliens) közötti jó együttműködés, a támogató hozzáállásom, szakmai tudásom elősegíti a fejlődését, teljesítményének javulását, céljának elérését.

TANULMÁNYOK, VÉGZETTSÉGEK:

2019 RED Coach, Serendo Consulting Kft.
2018 Pszichológia szak, KRE, folyamatban
2017 Business Coach - Üzleti edző képzés, ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar Szakirányú továbbképzés
2014 ELTE Biológus szak
2013 ELTE Kulturális Antropológia szak

Elérhetőségek

  • Email: gallasy.katalin@gmail.com
  • Telefon: 06203962690
  • Weboldal: https://serendolife.hu/gallasy-katalin/
  • Iroda: 1114 Budapest, Bartók Béla út 9. fsz. 4.

Vállal-e online coachingot

Nem