Kövesdi Eszter

Szakterület

  • Business coach
  • Life coach

Speciális szakterületek

Gestalt-coaching, megoldás központú coaching, kognitív terápia: szuperérzékenyek, vezetők és kezdő vállalkozók számára.

Szolgáltatási terület

  • Pest

Ajánlások

  • A coaching mint módszertan nem csak akkor hasznos, ha az ember fejlődni akar vagy megrekedt, hanem akkor is, ha csak szeretné gördülékenyebben, hatékonyabban, sikersebben venni a mindennapi akadályokat. Eszter segített kicsit lelassulni a pörgős vezetői mindennapjaimban, segített ránézni a működésemre, és megtalálni azokat a pontokat, amivel foglalkoznom kell. Hozzásegített, hogy értékeljem azt, amit elértem/ elérek, hogy meg tudjam veregetni néha a saját vállamat. Teret hagyott nekem, hogy témát változtassak amikor szükség volt rá, rugalmasan alkalmazkodott az aktuális igényeimhez – sokszor a kérdései segítségével jöttem rá, hogy mi is a valódi problémám, dilemmám. Átlendített egy komoly (munkahelyi) mélyponton, aminek terhe Eszter támogatása nélkül biztos, hogy sokkal hosszabb ideig nyomta volna a vállamat. Ködöböcz Judit, tudásmenedzsment szakterület vezető, E.ON Ügyfélszolgálati Kft.
  • Teljes meggyőződésből ajánlom Esztert és a munkásságát. Tökéletesen lekezelte az én hullámzó érzelmi állapotaimat. Egy elég megterhelő időszak közepén voltam. Eszter tökéletesen alkalmazkodott ezekhez a szituációkhoz és kezelte ezeket úgy, hogy az eredmények pedig látszanak. Sokkal tudatosabban, sokkal racionálisabban kezelem a helyzeteket. A Vezetőm által kitűzött célok elérésében Eszter mindenben segített, ezeket úgy gondolom el is értük, sőt. Ezeken a célokon felül a kötetlen beszélgetések alatt újabb és újabb fejlesztendő vagy javítandó, esetleg elérendő célok kerültek előtérbe, aminek a teljesítéséhez szükséges utat Eszter segítségével köveztük ki. Kele Károly, Operation Center Menedzser, Invitech Megoldások Zrt.

Rövid bemutatkozás

2007 óta dolgozom a Commerzbanknál, legutóbbi pozícióm szerint igazgató-helyettesként, de amellett, hogy folyamatosan mendzseltem 60-80 nagy- és középvállalatot, több nagy projektben is részt vettem és a bank betéti portfólióját is kezeltem, illetve a bank külföldi anyavállalatánál szereztem nemzetközi tapasztalatot, így felsőfokon beszélek németül, angolul középfokon. Egy idő után mégis úgy éreztem, hogy a cégeket irányító és abban dolgozó emberek érdekelnek legfőképp, így a korábbi két diplomám (közgazdász és üzleti kommunikáció szakos bölcsész), és mérlegképes könyvelői képesítésem mellé, újabb öt év alatt pszichológus mester diplomát szereztem. Mivel hiszem, hogy mindig van mit tanulnunk és ezt a coaching segítségével rendkívül hatékonyan tudjuk megtenni, kvalifikált business coach lettem és így azon kevés coachok közé tartozhatok, akik egyszerre rendelkeznek közgazdasági és pszichológusi háttérrel is. Mindeközben pedig két gyerek boldog anyukája vagyok.

Elérhetőségek

  • Email: eszter.kovesdi.coach@gmail.com
  • Telefon: +36 20 517 1400
  • Weboldal: https://pszichologuscoach.hu
  • Iroda: 1123, Budapest, Táltos u. 12. (Mom Park mellett)

Vállal-e online coachingot

Igen, elérhető itt: