Havasi Krisztina

Szakterület

  • Life coach
  • Business coach

Speciális szakterületek

Life Coaching, Business Coaching, Wholeness Work® alapú coaching, Core Transformation® - Mély belső átalakulás, Points of You® képkártyás folyamatok, NLP célkitűzés, önismeret, munka-magánélet egyensúlya, szerepek és kapcsolatok kiteljesedése, megfeleléssel kapcsolatos elakadások, időgazdálkodás, stratégiai gondolkodás, kulturális és multinacionális különbségek megélése, feldolgozása

Szolgáltatási terület

  • Pest

Ajánlások

  • „Kellemesen, izgatottan, kíváncsian, meghitten (éreztem magam). Megnyugodtam, sikerült kiüresednem, elengednem, ami éppen felzaklatott. De ez minden alkalommal más és más, mert egy másik alkalom után például tele voltam tett erővel és úgy éreztem, enyém az egész világ, bármire képes vagyok és azt félelmet nem ismerve, meg is tudom csinálni. Nagy általánosságban azt vettem észre, hogy minden alkalom után egyre magabiztosabbá válok és egyre jobban szeretem magam. Egyre inkább azzá válok, aki valójában vagyok, képes vagyok birtokolni és használni azt az ősi erőt, amivel rendelkezem, de eddig féltem tőle vagy nem is voltam tudatában. Mintha bele nőnék a saját bundámba/ szerepembe. Sokkal gyorsabb maga a folyamat és a hatása azonnal érezhető. Nem csak arra a területre hat, amin épp dolgoztunk, hanem minden területére az életemnek. … Mindenkinek szívből ajánlom, aki már valaha is dolgozott magán és tudja, mekkora szívás megszabadulni/ átprogramozni valamit valami kívánatosabbra. Ezzel a módszerrel fénysebességgel lehet haladni a bármilyen más módszerekhez képest! A coachot pedig azoknak ajánlom, akiknek szükségük van egy kedves, odafigyelő, a dolgok mögé látó, szeretetteljes, csodálatos ember támogatására ebben a fantasztikusan izgalmas és megható folyamatban. És mindenkinek, aki szeretné ezt a módszert egy biztonságos, szeretetteljes, ítéletektől mentes, megtartó légkörben átélni újra és újra.” - Gábor Nikolett, az egyéni Wholeness Work® alapú coaching folyamatunkról Gábor Nikolett
  • „A Krisztinával töltött konzultációk során (a segítségével) sikerült felismernem, hogy az általam sokszor akadályként és gyengeségként megélt dolgok az életemben és munkámban valójában nem is azok. Megmutatta számomra, hogy azokat más megközelítésből is lehet, és érdemes szemlélni, hogy ne lehessenek blokkoló tényezők többé. Jó volt megosztani vele a belső félelmeimet, vívódásaimat, mert a találkozásaink végen mindig nagy felismerésekkel, felszabadultan, megoldással a kezemben, energiával feltöltődve távoztam. Röviden azt tudom mondani, hogy nagy segítség volt számomra minden egyes együtt töltött alkalom, de ugyanakkor visszajelzés is (nem tőle, inkább önmagamtól) arról, hogy jó úton járok, bíznom kell önmagamban és a képességeimben, és elérhetem a céljaimat. Köszönöm Krisztina!” - Babják Mónika, a business coaching folyamatunkról. Babják Mónika

Rövid bemutatkozás

Multinacionális cégeknél dolgoztam 12 évig, főleg Budapesten, majd 3,5 évig New Yorkban. Többször éltem át az utazás, újrakezdés, újrateremtés élményét, határokon innen és túl, míg végül felfedeztem a valódi hivatásom. Business coach lettem, majd Points of You® Practitioner és alkalmazom a Wholeness Work® folyamatokat a mindennapjaimban és az ügyfelekkel való munkámban is. Ezen az úton találtam vissza a tengerhez és a hajózáshoz is, amiből önismeretben és coachingban is sokat merítek.

Több éve foglalkozom személyiségfejlesztéssel és segítek másoknak, hogy megtalálják azt a harmonikus és szenvedéllyel teli életutat, amiben önazonosan, örömmel és önmaguk teljességében tudnak jelen lenni, élvezni életük áramlását nap, mint nap.
Az ICF (International Coach Federation) etikai irányelvei és kompetenciái mentén dolgozom egyéni és csoportos coaching folyamatokban. A klasszikus coaching mellett, elsősorban olyan módszereket alkalmazok, (pl. Wholeness Work® és a mély belső átalakulás transzformatív folyamatai, valamint képek Points of You® képkártyák és metaforák), amelyek gyengéden és természetesen hozzák el a változást.

A Wholeness Work® különösen közen áll a szívemhez és örömmel tölt el, hogy az első magyar nyelvű workshopok indulásában coachként és az anyagok fordítójaként is jelentős szerepen volt. Célom, hogy mennél több emberhez eljusson ez a csodálatos módszer, ami a béke és a szeretet legmélyebb állapotaiból segíti a személyes fejlődést.

Igyekszem olyan megtartó, inspiráló közeget teremteni az üléseken, ahol megnyugvással kapcsolódhatsz önmagadhoz, és a belső világodhoz. Megtalálhatod a saját utad és a megoldást, amit aktívan felhasználhatsz a pozitív változáshoz. A folyamatok közben átformálhatod azokat az élményeket, gátakat, szokásokat, amelyek eddig a megvalósítás útjában álltak. Felfedezheted a benned rejlő erőforrásokat, amelyek segítenek elérni a célod.

Célom és hivatásom, hogy másokat segítsek a teljesség felé vezető úton, legyen az egy ülésen éppen szakmai vagy magánéleti fókuszú. Hiszem, hogy mindenkiben megvan a teljesség elérésének és létmódként való megélésének képessége.

Elérhetőségek

  • Email: coachandsmile@gmail.com
  • Telefon: +36704088757
  • Weboldal: https://coachandsmile.com/
  • Iroda:

Vállal-e online coachingot

Igen, elérhető itt: