Penner Marni Lynne

Szakterület

 • Life coach
 • Tanácsadó
 • Business coach

Speciális szakterületek

Angol anyanyelvű coach vagyok Kanadából. Három fő szakterületem van: nyelvi coaching, szorongás-coaching és life coaching. Segítek a magyaroknak legyőzni a szorongásait (beleértve az idegen nyelvi szorongást), és segítek nekik elérni a nyelvvel kapcsolatos, munkával kapcsolatos és élettel kapcsolatos céljait.

Szolgáltatási terület

 • Pest

Óradíj

  12.000 Ft/80 perc / alkalom

Ajánlások

 • Nagyon boldog vagyok, hogy rátaláltam Marnira, mindenkinek csak ajánlani tudom! Főleg azoknak, akiknek nehezen épül be az angol a mindennapjaikba, vagy kifejezetten stresszelnek, ha angolul kell beszélni. Nála tényleg nem nyűg az angolozás, még csak tanulásnak sem mondanám, hanem egy fejlődési folyamat, ahogy napról napra jobb leszel. :) Mivel coach is, segít megtalálni a módját, hogy hogyan kezeld az idegen nyelvekkel kapcsolatos szorongásaid, félelmeid és nagyon együttérzően közelíti meg a problémákat, tényleg hatékony módszereket javasol. Nem mellesleg tényleg nagyon jó hangulatúak az órák, nagyon őszinte és biztonságos közeg alakul ki, ahol lehet (sőt KELL) hibázni, mert így lehet jobbá válni! :) Gugyella Noémi
 • Ismerős az érzés, mikor mondanád, de nem jönnek a szavak? Marni megmutatta, hogyan győzzem le a nyelvi szorongásomat. Ma már bátrabban szólalok meg, még ha nem is tökéletes, amit mondok. Gyakorlatias nyelvi képzés, anyanyelvi tanárral. Nem is találhattam volna jobbat! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Csipke Zsuzsanna

Rövid bemutatkozás

Sziasztok! Angol anyanyelvű coach vagyok Kanadából.

Három fő szakterületem van: nyelvi coaching, szorongás-coaching és life coaching.

Hét éve vagyok coach, és 17 éve vagyok angoltanárnő. (Nyelvészeti diplomám van és jól megtanultam magyarul.)

A szorongás-coachingot külföldi (amerikai) ügyfelekkel is csinálom angol nyelven. Segítek az angol anyanyelvűeknek legyőzni az általános, anyasági, és szociális szorongást.

A magyar ügyfeleimnek is segítek legyőzni a szorongásait (beleértve az idegen nyelvi szorongást), és segítek nekik elérni a nyelvvel kapcsolatos, munkával kapcsolatos és élettel kapcsolatos céljait.

A magyar coachoknak és egyéb szakembereknek is segítek az angol tudását és önbizalmát emelni, hogy nemzetközi szinten tudjanak tréningekre járni, konferenciákra járni, és angol nyelvű ügyfeleket vállalni.

A coachingot angol vagy magyar nyelven csinálom. Ha angol nyelven folyik, akkor közvetítem a képernyőmet, hogy az új szavakat lásd. A konzultáció után ezeket az új szavakat felveszem audióra és elküldöm neked emailben.

A weboldalom https://www.angolanyanyelvu.com/

Nagyon várom a jelenkezésedet és egyéb kérdéseidet. :)

Üdvözlettel:
Penner Marni Lynne
Kanadai Coach és Angoltanárnő

Elérhetőségek

 • Email: marnipenner@yahoo.com
 • Telefon: 06 31 783-6071 (31-es kód, UPC mobil)
 • Weboldal: https://www.angolanyanyelvu.com/
 • Iroda: Egyenlőre online coachingolok. (Lemondtam az irodámat covid miatt.)

Vállal-e online coachingot

Igen, elérhető itt: