Szkálosi Rita

None
https://chi-coaching.hu/

Területek:
Business coaching:
Life coaching:
Team coaching:
Online coaching:
Speciális szakterületek:
Szakítás vagy válás után lévő nőknek segítek a lelki regenerálódásban, hogy minél hamarabb megtalál…
Coach végzettség megszerzése:
None
Képző intézmény(ek):
None

Bemutatkozás:
Nem tudsz kikecmeregni a szakítás, válás után érzelmi cunamiból? Tudom, hogy belefáradtál ebbe az egész szakításba, a padlón vagy érzelmileg és nem is igazán tudod, hogy merre tovább. Még visszarángatnak a múltba az emlékek, a fájdalom és a megbántottság érzése, akár 1 hónapja, akár 1 éve történt. Tudom milyen az, amikor nincs kihez fordulni, nincs kivel megbeszélni, mert mindenki csak „jó tanácsokat” osztogat neked, de valójában senki nem hallgatja meg a mély, benned kavargó érzéseket. Tudom, hogy milyen az, amikor az ember egyszerűen nem tudja, hogy mi a baj, elfogynak a megoldásai, és kétségbe van esve. hogy nem tud változtatni az őt elöntő érzéseken, az egyedülléten. Csak jön, mint egy lavina, és mindent elsodor. Ha eleged van abból, hogy • nem te irányítod a saját érzéseidet, • egyedül maradtál, és ez fáj, • belemerülj az önsajnálatba …akkor a legjobb helyen vagy. Melletted vagyok, hogy helyreálljon a lelki békéd, újra megtaláld magad, és meglásd magad előtt az új lehetőségeket és a tiszta szerelmet. Ez a konzultációs lehetőség, akkor is neked szól, ha a szakítás nem most volt, de még nem találtad meg a számodra megfelelő ideális társat, és szeretnél érte tenni, hogy ez így legyen.
Egyesületi tagság:

Magyar Coach Egyesület
Tapasztalat:

A tapasztalat kiszámításához a coach adja meg, hogy eddig hány órát tartott, majd ezt követően folyamatosan vezeti az adott hónapban tartott coaching órák számát.

Regisztrációkor megadott tapsztalat:
None óra

Az Opten minősítése alapján a MyPro Solutions Kft. megbízható és az átlagosnál alacsonyabb kockázatú. A MyPro Solutions Kft. Tisztességes vállalkozás tanúsítvánnyal rendelkezik.

Üzemeltető

MyPro Solutions Kft.
1149 Budapest, Bíbor utca 7. 1. em. 27.
7624 Pécs, Klimó György utca 13.
32008595-2-42
solutions@mypro.hu

Dokumentumok

Adatvédelmi tájékoztató
Tájékoztató tiltakozáshoz való jogról
Általános szerződési feltételek