Mert itt kizárólag végzettségüket igazolt, megbízható szakemberek jelennek meg

Hiszünk benne, hogy a coaching kitűnő eszköze a fejlődésnek és fejlesztésnek, ha megfelelő felkészültségű szakember viszi a folyamatot. A Magyar Coachregiszter célja, hogy egy szakmai minimumot határozzon, és ezzel szolgálja a szakmai minőségbiztosítást, ezért rendszerünkben azoknak a coachoknak biztosítunk lehetőséget a megjelenésre, akik a coach szakmát magas szinten művelik, és fontos számukra a szakmai megbízhatóság.

Ha te is így gondolkodsz, tartozz közénk!

HATÉKONY?

„Sok ügyfelet kaptam a Coachregiszteren keresztül, jól működik!”

Dr. Durucz Piroska, Business és life coach

HOGY MŰKÖDIK?

 • A jelentkezés során egy évre tudsz jogosultságot szerezni a rendszerben való megjelenésre, amelyet évente tudsz hosszabbítani
 • Egy formalizált jelentkezési lapot kell kitöltened, ahol azokat az adatokat kell megadnod, amelyek az adatlapodon fognak szerepelni
 • Rendszerünk területi (megye) és szakterületi (business, life) besorolás alapján fogja megjeleníteni az adatlapodat a leendő/lehetséges ügyfeleknek
 • A jogosultság megvásárlását követően elektronikus számlát küldünk a megadott adatok alapján, és mielőtt lejárna az egy éves tagságod, erre is felhívjuk a figyelmedet

2014 óta több mint

34.000 érdeklődő

kereste már fel a Magyar Coachregisztert

EXTRA LÁTHATÓSÁG!
Mert jónak is kell látszni

Ha extra láthatóságot szeretnél, akkor van arra lehetőséged, hogy megjelenj a kiemelt szakemberek között a Magyar Coachregiszter címlapján, így minden látogató egyből láthatja a nevedet és a képedet.

CSATLAKOZZ MOST A MAGYAR COACHREGISZTERHEZ

HOGY AKÁR MÁR HOLNAP ÚJ ÜGYFELEID LEHESSENEK

Előfizetés

1 624Ft+ Áfa / hó
 • Részletes bemutatkozó adatlap referenciák és 3 darab ajánlás megjelenítésével
 • Kapcsolati adatlap azonnali elérhetőségi adatokkal (email, telefon, weblap, skype, stb.)

Extra láthatóság

3 189Ft+ Áfa / hó
 • Szakterület alapú extra megjelenés a kiemelt szakemberek között
 • Az érdeklődők már a kezdőlapon látják az adatlapodat
 • Extra láthatóság, ami segíti a szakmai márkaépítést

∗ Az ELŐFIZETÉS 1 évre szól, és egy összegben kerül kifizetésre a tagság megkezdése előtt. Az EXTRA LÁTHATÓSÁG csak az alap tagsággal rendelkező tagok számára vásárolható meg havi elosztásban 

Mi történik, ha a „Vágjunk bele” gombra kattintasz?

Átkerülsz arra az oldalra, ahol megadhatod a számlázási adataidat, ezt követően bakkártyáddal ki tudod egyenlíteni a szolgáltatási díjat, amiről hamarosan elküldjük a számlát is. Ez után bejelentkezhetsz a profilodba, és kitöltheted az adatlapodat, amit az érdeklődők látni fognak. Ha az EXTRA LÁTHATÓSÁGOT is szeretnéd, akkor ezt havi (egyszerre több hónapra is) bontásban vásárolhatod meg plusz szolgáltatásként, és a kiválasztott időszakra automatikusan a Magyar Coachregiszter címlapján is megjelensz.

Mire van szükséged a regisztrációhoz?

 • Kitöltött adatlapra, amelyet az érdeklődők látnak

 • Bankkártyára, hogy online fizetéssel rendezni tudd az egy éves tagsági díjat

 • A coach végzettségedet igazoló okirat másolatára
  (nem lesz nyilvános, csak minőségbiztosítási okokból)

 • A felsőfokú végzettségedet igazoló oklevél másolatára
  (nem lesz nyilvános, csak minőségbiztosítási okokból)

Regisztrálj itt!

A Magyar Coachregiszter küldetése, hogy a coach-ot keresők, megfelelő végzettséggel rendelkező szakemberek közül tudjanak választani, ezért  rendszerünkbe kizárólag coach végzettséggel és felsőfokú végzettséggel lehet bekerülni .

A végzettséget igazoló dokumentumot semmilyen formában nem tesszük elérhetővé az érdeklődők számára, és semmilyen adatot nem szolgáltatunk ki ezzel kapcsolatban.

Az egy év lejáratát követően (365. nap + 7 nap) – amennyiben nem hosszabbítod meg tagságodat –  profilod eltűnik a weboldalról.

A tagsága lejárata előtt 30, 14 és 2 nappal emlékeztetőt küldünk. A meghosszabbítás a lejárat napjától esedékes, vagyis ha korábban hosszabbítod meg tagságodat, az mindenképpen hozzáadódik a megmaradt időszakhoz.

Teljes mértékig.

 1. Az online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, amelynek MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.
 2. Fizethetsz PayPal fiókkal is, vagy a PayPal rendszerén keresztül bankkártyával.

A Magyar Coachregiszter SSL titkosítással van ellátva, vagyis más nem férhet hozzá az adataidhoz, és a bankkártyád adatait még mi sem láthatjuk, azt kizárólag a pénzintézet kezeli. Adataid biztonságát mindkét esetben a fenti két pénzintézet garantálja.

A kiemelt coachok között való megjelenés díja 3.189 Ft + áfa / hónap. A kiemelést 30 napos egységekben lehet megvásárolni.