Magyar Coachregiszter

Általános Szerződési Feltételek

  1. A Magyar Coachregiszter tulajonosa és üzemeltetője a MyPro Solutions Kft (1149 Budapest, Bíbor utca 7. 1.em. 27. ad.: 32008595-2-42, képviselő: Dobos Elvira Bernadett, ügyvezető) (továbbiakban: üzemeltető)
  2. A Magyar Coachregiszter elnevezésű adatbázis egy céginformációs weboldal, ami egy reklámfelületet képez a magyarországi coachok számára.
  3. A Magyar Coachregiszter tartalmát a felhasználók által kitöltött adatok teszik ki. A megjelenítésre adott anyagokat, tartalmakat – beleértve a vállalkozások bemutatkozó oldalait – mindennemű jogi, erkölcsi és egyéb felelősséget az érintett regisztrációt kérő coachoknak kell viselniük, a Magyar Coachregiszter tulajdonosa és üzemeltetője fenntartja a jogot arra, hogy ne jelenítse meg az adatot, amennyiben az a valóságnak nem felel meg.
  4. A Coachregiszter célja, hogy megjelenési lehetőséget biztosítson szolgáltatási díj ellenében regisztráló, coach végzettségű és coachként dolgozó magánszemélyek számára.
  5. Regisztrálni magánszemélyek tudnak, regisztráció az űrlap kitöltésével lehetséges az abban megadott tartalmi korlátok betartásával.
  6. A szolgáltatási díj megfizetésével és a kitöltött űrlap, valamint a regisztráció megerősítésével az adatok beküldője teljes felelősséget vállal az általa közölt adatok valódiságáért.
  7. Üzemeltető vállalja, hogy az adatokat folyamatosan elérhetővé teszi a regisztrációs időszak (365 nap) alatt, és közvetlen átlinkelési lehetőset biztosít a regisztráló által megadott weboldalra.
  8. Regisztráló coach vállalja a felelősséget azért, hogy az általa kitöltött adatok megfelelnek a valóságnak, és az azokban beálló bármely változásokat a változást követő két munkanapon belül módosítja. Üzemeltető kizárja a megjelent regisztrácós adatok és hirdetések tartalmáért, valamint az ott kínált szolgáltatások minőségéért és teljesítéséért a felelősséget.
  9. Abban az esetben, ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy ne jelenítse meg az adatokat. Ez esetben a regisztrálót felszólítja az adatok helyesbítésére.
  10. Üzemeltető felhívja a figyelmét a regisztráló szakembernek, hogy jelentkezését csak abban az esetben fogadja el, ha jelentkező Üzemeltető által erre a célra használt “Coach adatlap” oldalon feltölti felsőfokú szakképzettségét, illetve coach végzettségét igazoló okiratait. Üzemeltető ezeket az adatokat kizárólag minőségbiztosítási célokra használja, harmadik félnek nem adja ki, és a regisztráló szakember kérésére ezen adatokat törli a Magyar Coachregiszter rendszeréből.

Az Opten minősítése alapján a MyPro Solutions Kft. megbízható és az átlagosnál alacsonyabb kockázatú. A MyPro Solutions Kft. Tisztességes vállalkozás tanúsítvánnyal rendelkezik.

Üzemeltető

MyPro Solutions Kft.
1149 Budapest, Bíbor utca 7. 1. em. 27.
7624 Pécs, Klimó György utca 13.
32008595-2-42
solutions@mypro.hu

Dokumentumok

Adatvédelmi tájékoztató
Tájékoztató tiltakozáshoz való jogról
Általános szerződési feltételek