Dobos Elvira

Magyarországi Coach-szervezetek Szövetsége - elnök | Magyar Coach Egyesület - elnök

MyPro Solutions Kft.
https://mypro.hu

Területek:
Business coaching:
Life coaching:
Team coaching:
Online coaching:
Speciális szakterületek:
szervezetfejlesztés, családi vállalkozások
Coach végzettség megszerzése:
2012
Képző intézmény(ek):
Budapesti Metropolitan Egyetem

Bemutatkozás:

Diplomás üzleti coach, mentálhigiénés szakember, szervezetfejlesztési tanácsadó. A MyPro Solutions ügyvezető társ-tulajdonosa, és a MyPro Analytics szervezetdiagnosztikai rendszer alapító társtulajdonosa. A Magyar Coachszemle alapítója, társ-főszerkesztője. A Magyar Családterápiás Egyesület tagja. 2016-tól a Magyar Coach Egyesület elnöke, 2022-től a Magyarországi Coach-szervezetek Szövetségének elnöke. 2006 óta folyamatosan jelennek meg szakmai cikkei és szakfordításai, rendszeres előadója szakmai fórumoknak és konferenciáknak. 2015 óta kiemelten foglalkozik a KKV vezetők szakértői támogatásával.

Egyesületi tagság:

Magyar Coach Egyesület
Tapasztalat:

A tapasztalat kiszámításához a coach adja meg, hogy eddig hány órát tartott, majd ezt követően folyamatosan vezeti az adott hónapban tartott coaching órák számát.

Regisztrációkor megadott tapsztalat:
10180 óra

A MyPro Solutions munkatársai által vezetett tréning eredményeként az állatkert dolgozóinak látogatók és egymás felé mutatott kommunikációs készségei pozitív irányba változtak, ezzel pedig hozzájárultak a munkafázisok eredményességének növeléséhez és a látogatókkal történő sikeresebb kommunikációhoz. Az eredmények együttesen hozzájárulnak a turisztikai szolgáltatás fenntartható fejlődéséhez.

Siptár Dávid - ügyvezető
PécsZoo

Elvirában egy empatikus, szakmailag jól felkészült, nyitott, minden élethelyzetre külön-külön fókuszáló coachot, trénert ismertem meg, aki képes arra, hogy megláttassa az érintettekkel azokat a rég elfelejtett vagy még fel sem tárt értékeiket, amelyekkel a tréning után újjászületve képesek szembenézni a világ kihívásaival. Elvira szociális érzékenysége és professzionális tudása több éves tapasztalatával ötvözve olyan motiváló erő, amely bármilyen élethelyzetből képes pozitív irányba kimozdítani a nyitott, változtatni kész személyeket. Elvira az a személy, akire rá lehet bízni bármilyen titkot, nehéz terhet. Célzott kérdéseivel, lényeglátásával kezedbe adja a megoldás kulcsát minden kérdésedre.

Gill Rita - Meixner Ildikó Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény
mentor tanár

Az Opten minősítése alapján a MyPro Solutions Kft. megbízható és az átlagosnál alacsonyabb kockázatú. A MyPro Solutions Kft. Tisztességes vállalkozás tanúsítvánnyal rendelkezik.

Üzemeltető

MyPro Solutions Kft.
1149 Budapest, Bíbor utca 7. 1. em. 27.
7624 Pécs, Klimó György utca 13.
32008595-2-42
solutions@mypro.hu

Dokumentumok

Adatvédelmi tájékoztató
Tájékoztató tiltakozáshoz való jogról
Általános szerződési feltételek