Coaching rendszer profi coachoknak

Láthatóság és coachingot támogató eszközök neked és az ügyfeleidnek

Jelenj meg a Magyar Coachregiszterben regisztrált, végzettségüket igazolt coachok között és használd a munkaádat támogató eszközeinket!

A Magyar Coachregiszter
2014
óta segíti a hazai, szakmájukra igényes coachokat azzal, hogy a lehetséges és leendő ügyfelek számára megmutatja erősségeiket és eszközöket biztosít a hatékony együttmáködéshez.

Megbízható coachok adatbázisa

A Magyar Coachregiszterbe csak olyan coach szakemberek regisztrálhatnak, akik legalább főiskolai diplomával (nem coaching) és bármilyen érvényes coach képesítéssel rendelkeznek.

Kiemelt célkitűzésünk, hogy a leendő ügyfelek kizárólag megbízható, végzettségüket igazolt coachok közül választhassanak.

Professzionális támogató modulok

A Magyar Coachregiszter olyan eszközöket biztosít neked és ügyfeleidnek, amellyel sokkal könnyebb az offline és online munka.

Ügyfélnyilvántartás, kiadott feladatok, blog, videóblog vagy időpontfoglaló rendszer? Nem probléma!

Ügyfélkezelő modul

Kifejezetten coachok számára fejlesztett ügyfélkezelő és menedzselő rendszer, amellyel könnyedén nyilvántarthatod a folyamataidat, automatikusan emlékeztetheted az ügyfeledet a közelgő időpontra, stb.

Időpont foglaló modul

Jelenitsd meg ügyfeleid számára azokat az időpontokat, amikor fogadni tudod őket. Nincs más dolgod, mint felvinni a szabad időpontokat, és engedélyezni a foglalásokat. Az ügyfeled automatikusan tudja intézni az esetleges módosításokat is.

Blog és videóblog modul

Szívesen írnál blogot? Egy egyszerűen használható keretrendszert biztosítunk hozzá. Videóanyagokat is szeretsz készíteni? Töltsd fel Youtube-ra és jelenítsd meg őket a Magyar Coachregiszter szakmai oldaladon.

Feladat kiosztó modul

Szoktál feladatot adni az üygfelednek arra az időre, amíg nem találkoztok? Hajrá! Ez a modul pont ebben segít! Figyelmezteti az ügyfeledet ha nem dolgozott vele, az elkészült feladatot oedig mindketten látjátok a rendszerben.

Coaching eszköztár

Vannak olyan eszközök, amelyeket szívesen használsz? Tedd fel őket az eszköztárba és ha szeretnéd, publikálhatod őket, vagy használhatod a többi Coachregiszter tag által publikusra állított eszközöket.

Belső kommunikációs rendszer

A telefonszámod és email címed nem lesz publikus, csak a regisztrált ügyfelek számára. A lehetséges ügyfelek, vagy más coach kollégák biztonságos, belső levelező rendszerünkön tudnak elérni.

Hogy regisztrálj?

Szükségünk lesz az alapdiplomád másolatára, amelyet a regisztrációkor kell feltöltened minőségbiztosítási célok miatt. Ha coachingból van felsőoktatásban (posztgraduális képzés) szerzett diplomád, akkor más dokumentumot nem kell feltöltened. Szükségünk lesz a coach képző által kiállított tanúsítványra is. Az adatok ellenőrzését követően a dokumentumot töröljük.
Válaszd ki a neked megfelelő előfizetési módot, ha pedig szeretnéd jelenítsd meg magad a kiemelt coachok között.
Töltsd ki a profilodat, add meg az adatokat, és már fent is vagy az oldalon.

Éves előfizetések

HALADÓ

19.900 Ft + áfa / év
egy éves megjelenés a Magyar Coachregiszterben

megjelenési statisztikák

blog modul

belső kommunikációs rendszer

MESTER

36.900 Ft + áfa / év
egy éves megjelenés a Magyar Coachregiszterben

megjelenési statisztikák

belső kommunikációs rendszer

ügyfélkezelő modul

időpont foglaló modul

feladatok kiosztó modul

coaching eszköztár

blog és videóblog modul

ikon megjelenítése a keresésekben és a profilodban

30 NAPOS KIEMELT COACH ELŐFIZETÉS

3.902 Ft + áfa / 30 nap
Egyszeri, nem megújuló előfizetés
Kizárólag meglévő éves előfizetés mellé választható!

Az előfizetéssel 30 napig megjelenik a profilképed és a neved a Magyar Coachregiszter címlapján a "Kiemelt coach szakemberek" között.

Nincs aktív előfizetésed!
A kiemeléshez előbb fizess elő egy éves csomagra!

Az Opten minősítése alapján a MyPro Solutions Kft. megbízható és az átlagosnál alacsonyabb kockázatú. A MyPro Solutions Kft. Tisztességes vállalkozás tanúsítvánnyal rendelkezik.

Üzemeltető

MyPro Solutions Kft.
1149 Budapest, Bíbor utca 7. 1. em. 27.
7624 Pécs, Klimó György utca 13.
32008595-2-42
solutions@mypro.hu

Dokumentumok

Adatvédelmi tájékoztató
Tájékoztató tiltakozáshoz való jogról
Általános szerződési feltételek